суботу, 17 жовтня 2015 р.

Круглий стіл на тему «Питання підготовки, перепідготовки та вдосконалення викладачів предметів духовно-морального спрямування»

16 жовтня у приміщенні УКУ в м.Львові МОН України спільно з Громадською радою з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями провели круглий стіл.Модератором круглого столу був Марущенко В.С., Голова громадської ради, депутат Верховної Ради V-VI  скликань.
Зустріч стала нагодою обміном досвідом у справі викладання предметів духовно-морального спрямування. Наступним кроком є напрацювання документа із рекомендаціями щодо освітньої підготовки учителів християнської етики, а також викладання предметів духовно-морального спрямування, який буде представлено Міністерству освіти України.
 Християнська етика – предмет, який закладає основи виховання майбутнього і теперішнього покоління, – сестра Луїза Цюпа директор катехитичного інституту.
Директор колегіуму п.Анна Зварич виступила з доповіддю «Християнські цінності як об`єднавчий фактор у формуванні української нації» 





Немає коментарів:

Дописати коментар