вівторок, 23 травня 2017 р.

Всеукраїнська проща родин Героїв Небесної Сотні до Зарваниці

Майже 150 членів родин Героїв Небесної Сотні з різних куточків України взяли участь у першій Всеукраїнській прощі до Зарваниці.
Упродовж трьох днів, з 19 по 21 травня, паломники відвідали родини загиблих героїв Тернопільського краю, а також побували у музеї Патріарха Йосипа Сліпого у селі Заздрість, у Збаразькому замку та м.Бучач.
У суботу відбулася зустріч з Митрополитом та Архиєпископом Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії Кир Василієм Семенюком, головою Тернопільської ОДА п.Степаном Барною, головою Тернопільскої обласної ради п.Віктором Овчаруком та заступником начальника управління освіти та науки Тернопільської ОДА п.Анною Зварич. Потім родини взяли участь у вечірніх богослужіннях та поході зі свічками до Марійського чудотворного місця. У неділю, 21 травня, учасники прощі єдналися у щирій молитві на Архиєрейській Божественній Літургії.
Спільнота колегіуму «Знамення» теж активно долучилася до організації прощі. Для нас було великою честю приймати у стінах нашого навчального закладу членів родин Героїв Небесної Сотні і в такий спосіб виявити свою шану та вдячність за те, що їхні найрідніші під час Революції Гідності віддали за кожного з нас своє життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар