четвер, 5 вересня 2013 р.

Англомовний табір 2013

У колегіумі-інтернаті для дівчат 15 липня розпочав свою роботу англомовний табір. У ньому, крім учениць 11 класу, беруть участь кандидатки на новий навчальний рік. На урочистому відкритті табору адміністрація навчального закладу, вчителі, вихователі та діти вітали у стінах колегіуму вчителя англійської мови п.Риту Дрісен. Вона вже вдруге приїхала на Україну, продовжуючи допомагати ученицям «Знамення» покращити своє знання англійської мови, особливо на розмовному рівні. В цьому їй допомагають аніматори-перекладачі. Оскільки на таборі існує правило: всі без винятку повинні розмовляти іноземною.
В учасників табору дуже насичена програма. Крім занять з англійської мови, для учениць організовуються наступні заходи: таборові, спортивні ігри, розваги, банси, естафети тощо. Неодмінною і дуже важливою складовою табору є духовний провід учениць. З цією метою проводитимуться духовні науки, вивчення релігійних пісень, щоденна участь у Божественній Літургії, участь у Вечірніх Богослужіннях тощо.

Таким чином дівчата мають можливість не тільки вивчити англійську мову, а й познайомитись одне з одним, краще пізнати Бога, вдосконалитися на духовному рівні і провести активний, веселий відпочинок тут, у чудотворному місці, під покровом та заступництвом Зарваницької Божої Матері.
Початок табору

Велика дружня колегіальна родина


Спільна молитва

Любив козак дівчину і з сиром пироги...

Велика гра

Танцюємо банси



Прощання

Немає коментарів:

Дописати коментар