вівторок, 28 лютого 2012 р.

Колегіум "Знамення"

територія коло собору


наш колегіум

каплиця
В чудодійному селі Зарваниця, про історію якого можна прочитати детальніше, знаходиться єдиний в Україні колегіум для дівчат "Знамення". Навчання тут має християнський і дещо гуманітарний нахил. Не зважаючи на доволі велику громаду, в колегіумі радо вітають дівчат, що приїжджають з метою ознайомитись з місцем, де надіються навчатися надалі. Тож охочі мають змогу здійснити невеличку екскурсію по території колегіуму"Знамення".
   Колегіум "Знамення"-невеликий та надиво затишний двохповерховий будинок, що складається з двох частин.
В одній частині, на другому поверсі,знаходяться кімнати колегіанток, медичний кабінет, кімнати особистої гігієни та бібліотека з комп'ютерним класом. Недавно до колегіантської бібліотека надійшло значне поповнення книжок(колегіантки постарались).
коридор на 1 поверху.Тут розташовані 2 класи, каплиця і учительська із директорською
Але все ж таки більшу частину займають кімнати учениць. Оздоблення кімнат відверто радує око ніжними, пастельними тонами. В своїх кімнатах колегіантки забезпечені всім необхідним для комфортного проживання.
каплиця
  В другій частині, на першому поверсі, знаходиться два класи, учительська та капличка, в якій проводяться ранішні і вечірні молитви. Також по вівторках колегіантки мають змогу бути присутніми на Божественній літургії в капличці. Капличка оздоблена неймовірно красиво, що дає змогу відпочити душею і тілом. Але на цьому екскурсія по колегіуму не закінчується, адже на території "Знамення" знаходиться ще трапезна(їдальня) та невеличкий сад. В трапезній також знаходиться швейний зал, де проходять гуртки з шиття і вишивання, та зал для танців, де в тому числі й відбуваються численні виступи та репетиції. Навколо будівель розміщений чудовий сад з квітковими клумбами. Тож весною і літом він складає враження неймовірно красивої квітуточої поляни. На цьому ми, напевно, закінчимо нашу екскурсію.














Немає коментарів:

Дописати коментар