вівторок, 3 квітня 2012 р.

Наше ЖИТТЯ:)))

Ранок  у  нас починається о 6.45. Будять дзвіночком або музикою. Під час посту вона релігійна. Це ми сонні, невиспані встаємо, приймаємо водні процедури, нехотячи робимо  у кімнатах порядок.
  О 7.30  за нами зачиняються, на жаль, двері гуртожитку, і ми всі йдемо у каплицю на ранкові молитви.
 О 8.00 у нас сніданок зазвичай  чай і хліб з маслом. Скільки б не їв, постійно тобі мало:) (все таке смачне).
   О 8.30 починаються уроки. Ми із посмішками і невеличким сумом вирушаємо на них.
Під час уроків в 11.05 ми йдемо на другий сніданок, а й 14.00 в нас обід. СМАКОТА!!! Він триває півгодини, після нього у нас ще продовжуються уроки.
О 21.00 у  нас вечірні молитви. Всі ідуть стомлені але моляться від щирого серця і душі.
О  22.00 - відбій, а після 23.00 - нічна тиша, в кімнатах вимикається світло.Забороняється, на жаль,  говорити по мобільному телефоні, дивитися фільми на ноотбуці, сидіти у комп'ютерному класі.
Також у нас окремо виділений час на самопідготовку. Він триває з 18.00-19.00, 19.30-20.30.
   Щовівторка у дівчат у каплиці о. Ігнатій править Божественну Літургію. Під час Великого посту дівчата ідуть з радістю на обличчях на Літургію Наперед освячених дарів у монастир до отців студитів.
   Щочетверга дівчата о 8.30 ідуть на навчання із хитрими і водночас чарівними посмішками до Вишнівчика. Уроки розпочинаються о 9.00. Щовечора у цей день в нас є конференція.  Тему вибирає і  розповідає її о. Петро Пастух. Також він викладає предмет"Основи християнського вчення".
   У п'ятницю після навчаня дівчата їдуть додому. Але це відбувається через тиждень. Вихідні, коли всі залишаються, називаються робочими. У ці дні в суботу дівчата ходять на швейний гурток, а після нього займаються танцями. У неділю на 14.00 ми маєм можливість співати Святу Божественну Літургію у соборі Зарваницької Матері Божої. 
    Так проходить наше життя у найкращому колегіумі. Також ми маєм право на те, щоб користуватись локалольною мережаю Internet, читати різні книги взяті у бібліотеці, гуляти по Зарваниці, а особливо у лісі, коли все цвіте і пахне, і найбільш корисніше діло для нашої душі - молитись. Є багато місць, де можна зосередитись на молитві. Найперше це є каплиця у колегіумі, Собор Зарваницької Матері  Божої, Підземна церква Пресвятої Тройці,  Церква Пресвятої Євхаристії , Парафіяльна Церква Пресвятої Трійці та Покрови Пресвятої Богородиці, Церква біля монастиря, де правлять отці-студити, а також хресна дорога Господа нашого Ісуса Христа.
  Ось так проходить час нашого веселого, цікавого, колегіантського, незубутнього, швидкоплинного життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар