понеділок, 27 лютого 2017 р.

Справжня любов чекає

      26 лютого у колегіумі «Знамення» відбулася надзвичайно світла подія - колегіантки знову долучилися до  Всеукраїнського руху «Справжня любов чекає». Це спільнота молодих людей, які склали обітницю жити в чистоті, готуючись до розпізнання свого покликання в Церкві – до родинного життя, священства, монашества або ж місіонерського служіння. Учасники руху повинні дотримуватися дошлюбної чистоти, відмовитися від перегляду порнографії, регулярно приступати до Святих Тайн Сповіді та Причастя. 
     "Приймаючи обітницю, ми відчували присутність Бога в серці, наче Він сам в цей день прийшов до нас, щоб вручити нам обручки з написом «Справжня любов чекає». В цей урочистий момент нас просто переповнювали емоції", - діляться думками дівчата.
      Справді, юні обличчя колегіанток випромінювали світло та піднесення. Дехто був зворушений до сліз.  Духовний провід учасниць Руху чистих сердець здійснює сестра Герарда - вчитель християнської  етики у колегіумі.  Розділити радість свята і молитовно підтримати колегіанток  приїхала п.Анна Зварич - заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА, адже колегіум - це невід'ємна частина її душі та плід її жертовної праці. На згадку про цей святковий день вона подарувала дівчатам білі троянди як символ чистоти.
      Своїм прикладом вихованки "Знамення" демонструють одноліткам, що чистота серця - це круто і модно. Кожна з колегіанток сьогодні зробила відповідальний і такий потрібний крок до відновлення і збереження забутої сучасним світом чесноти - чистоти. «Блаженні чисті серцем, бо вони побачать Бога» (Мт. 5: 8).

           
      Руда Ірина – колегіантка 10 класу, 
 учасниця Всеукраїнського руху «Справжня любов чекає».













  

Немає коментарів:

Дописати коментар