понеділок, 28 листопада 2016 р.

"ГОЛОС, ЩО ДАЄ НАДІЮ"

27 листопада вихованки та педагоги колегіуму «Знамення» відвідали Тернопіль. Програма перебування у «файному місті» була насичена і дуже цікава…

«Голос, що дає надію»
Спочатку ми побували на благодійному концерті Лілії Юрків «Голос, що дає надію» у Тернопільському палаці культури «Березіль» імені Л.Курбаса. Лілія Юрків – юна співачка, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів вокального мистецтва. Дівчина-красуня, у якої талант від Бога, натхненно співала для усіх небайдужих до людського горя з метою збору коштів на підтримку центру реабілітації дітей та молоді з особливими потребами м.Долини Івано-Франківської області. У програмі благодійного концерту також взяли участь музичний гурт "Візерунок Прикарпаття" та дівочий танцювальний колектив «Бойківчанка».
Вітальні слова сестри Соломії Чигис, яка працює в Долинському реабілітаційному центрі для дітей з особливими потребами, торкнулися серця кожного. Поміркуймо, як часто фізично здорові люди є "інвалідами" у духовному сенсі. Поміркуймо, чи ми є здоровими у повному розумінні цього слова? Хоча Лілія з дитинства прикута до інвалідного візка, але її оптимізм, розум, краса і талант надихають на добрі вчинки та спонукають радіти життю усіх людей.
Колегіантки вкотре переконались у незаперечності вічної істини: "Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце". 

Тож намагаймось жити із наповненим серцем завжди!





Немає коментарів:

Дописати коментар