вівторок, 21 липня 2015 р.

Життя колегіуму-інтернату «Знамення» є активним та цікавим також і у літній період.  Так, 16 липня колегіальна родина поповнилася 16 новими ученицями. Вони змогли підтвердити належний рівень знань, написавши диктант з української мови та склавши іспит з історії України й християнської етики. Бажаємо успіхів та благословенного перебування у Зарваниці новим колегіанткам.
 А вже 17 липня Марійський духовний центр вітав перших прочан – учасників І Всеукраїнського форуму мирянських організацій. «Знамення» також долучилося до цього заходу, приймаючи у своїх стінах гостей із цілої України.
18-19 липня 2015 року у Зарваниці відбувалася Всеукраїнська проща, присвячена молитві за мир в Україні та 150-річчю від дня народження Митрополита Андрея Шептицького, участь у якій з-поміж сотень тисяч паломників взяла і голова Комітету Верховної Ради України  з питань науки та освіти Лілія Гриневич.
Програма прощі була дуже насиченою, духовно багатою; кожен тут мав можливість пережити особливі, неповторні миті. Директор нашого колегіуму Анна Зварич разом із учасниками  форуму мирянських організацій зустрілися із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом Шевчуком.
Всеукраїнська проща для колегіуму «Знамення» – це також зустріч випускниць та учениць закладу, адже багато із них долучається до цього паломництва, тож радіємо із такої зустрічі, із взаємної підтримки та доброї згадки про спільно проведений час у стінах закладу та у благословенному куточку нашої землі – благодатній Зарваниці. 




Немає коментарів:

Дописати коментар