четвер, 28 травня 2015 р.



ДЕНЬ ПОДЯКИ 2015
Ласкаво просимо до Зарваниці!
Вітаємо щиро усіх гостей.
Вас всіх зустріла небес Цариця,
Вас всіх постійно Вона тут жде.

Сьогодні, 28 травня, в колегіуму щасливий і сумний день водночас. Розпочався він тим, що адміністрація закладу, колегіантки, батьки та гості свята урочистим походом вирушили на Божественну Літургію у Соборі Зарваницької Божої Матері. Випускниці дякували Господеві за його любов, турботу і щедрість, за всі отримані ласки та просили у Всевишнього благословення, а у Пресвятої Богородиці - повсякчас опікуватися ними та допомогти обрати правильний шлях у житті
В цей день вкотре збирається разом уся велика колегіальна родина, щоб подякувати Богові та один одному за прожитий рік, за усі досягнення і перемоги та  щоб попрощатися з колегіантками-випускницями, які вирушають у доросле життя. Адже вдячність - це важлива людська чеснота, а подяка – розуміння того, що все в нашому житті є Даром Божим, даром Його безмежної любові до людини. Таким чином, ми творимо у закладі атмосферу правди, любові, довіри і моральної чистоти, виховуємо шляхетну особистість, яка відкрита на сучасне суспільство і готова представити в ньому християнську позицію.














 Урочистості продовжились у трапезній закладу, де відбувся святковий концерт. Програма була насичена віршами та піснями, у яких дівчата дякували своїм вчителям, наставникам, духівникам, батькам. Також вони дякували Пресвятій Богородиці за чудову нагоду навчатися у колегіумі «Знамення». Директор закладу п. Анна урочисто вручила подяки батькам випускниць з нагоди завершення їхнього навчання і висловила їм вдячність за великий кредит довіри - віддати на навчання найдорогоцінніший скарб - своїх дочок. Кращі колегіантки були відзначені грамотами та похвальними листами за високі досягнення у навчанні та активну творчу працю у позакласній діяльності колегіуму. Десятикласниці теж привітали своїх подруг і подякували випускницям за цей рік спільного життя. Випускниці отримали від них жартівливі грамоти.
А ще згідно з колегіальною традицією десятикласниці вручили їм власноруч виготовлені і оздоблені вишивкою торбинки, в які поклали Новий Заповіт, просфору та пучечок солі.





























В колегіум ми ще повернемось!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар