пʼятницю, 8 травня 2015 р.

7 травня – це був надзвичайно цікавий та напрочуд активний день, адже у нас у Зарваниці з 6 по 9 травня проходить І Всеукраїнський турнір юних філософів та релігієзнавців, у якому беруть участь і наші колегіантки: Куруц Іванна, Тимчишин Анастасія, Халупняк Олександра (учениці 10 класу) та Звір Руслана та Муховська Софія (учениці 11 класу).
Зранку ми, як завжди, навчались. Проте на уроках не забували про наших однокласниць, які змагалися на турнірі, хвилювалися за них та підтримували їх молитвою, віддаючи їх під покров Зарваницької Матері Божої.Опісля навчання ми всією колегіальною родиною помандрували на Співоче поле, де на усіх учасників турніру чекав сюрприз від братів семінаристів 2 курсу Тернопільської вищої духовної семінарії ім. Патріарха Йосифа Сліпого. Це була вечірка з Богом.
Спочатку усі грали "Квест",  у якому брали участь з команди: зелена, червона та жовта. Учасники виконували цікаві, смішні, спортивні, логічні та музичні конкурси, які носили патріотичний та духовний характер. Перемогла зелена команда, вона і отримала солодкий приз. Також ми танцювали банси на прославу Бога. На завершення нашого розважального вечора брати-семінаристи розпалили ватру, усі співали українські народні пісні. Вкінці молитвою подякували Господеві за цей день. Наші гості були приємно вражені, адже навчились танцювати банси і отримали багато позитивних емоцій, знайшли нових друзів. Вони навіть не сподівались, що можна настільки весело і захоплююче провести час на вечірці з Богом.

















Немає коментарів:

Дописати коментар