четвер, 7 травня 2015 р.

Урочисте відкриття І Всеукраїнського турніру юних філософів та релігієзнавців
На базі нашого колегіуму проходить турнір юних філософів і релігієзнавців. Ми раді вітати у нас гостей із всієї України.
Урочисте відкриття  турніру юних філософів та релігієзнавців відбулося 6 травня у всесвітньовідомому Марійському центру с. Зарваниця на Тернопільщині. Цей захід зібрав у мальовничому куточку подільської землі учасників 14 команд із усієї України.
 Як зазначила у вітальному слові головний спеціаліст МОН України Євтушенко Р. І., ідея такого турніру, яка визрівала впродовж довгого часу, не випадково реалізувалася саме у Зарваниці, знаному духовному центрі, і саме у день святого Георгія Побідоносця, знаного захисника та поборника добра і справедливості. Саме мотив добра та поваги один до одного повинен бути провідним у цих змаганнях юних знавців філософії та релігієзнавства.


Про важливу роль відповідальності перед сучасного покоління перед попередниками, які  зробили свій внесок у збереження нашої державності, так і у розбудову духовних святинь – твердинь українського духу – говорив голова оргкомітету, директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, кандидат історичних наук Крупа Л. Л. Він побажав учасникам плідного перебування на Зарваницькій землі та гарних вражень.

 Директор колегіуму для дівчат «Знамення» Зварич Г.В., звертаючись до присутніх, зокрема, до молодої шляхетної еліти України, побажала їм не лише змагатися інтелектуально, а й збагатитися від зустрічі один з одним, пізнати один одного та разом шукати істину і пережити повноту радості від усвідомлення себе любленою дитиною Божою.



  

Боже великий, єдиний


Наша команда "Знамення"
 Вітали учасників і вихованці Тернопільського ЦТДЮ, які презентували святкове Великоднє дійство. Усі з радістю водили гаївки, долучаючись до феєричної радості, у яку впліталися як християнські мотиви, так і елементи народних звичаїв та традицій, та вкотре переконуючись, що ми – єдиний народ та Україна у нас – одна.  
















Немає коментарів:

Дописати коментар