неділю, 18 березня 2012 р.

" Що?Де ? Коли? Згадаймо Святе Письмо"


  



командна рада


                       " Що?Де ? Коли? Згадаймо                                            Святе Письмо".
5  березня 2012року Божого в нашому колегіум "Знамення" відбулася гра:  " Що?Де ? Коли? Згадаймо Святе Письмо".

  Організувала цю гру Христина Зембіцька ( учениця 11 класу). Вона і була ведучою. Суддями були пані Анна Зварич (директор колегіуму), пані Люба Білінська (заступник директора)
і пані Юля Іванова ( помічник вихователя). Перед початком конкурсу дівчат розділили на три команди методом жеребкування.  
 1-а команда: " Свтло для світу". Капітаном була Батицька Леся. Учасниками цієї команди також були Лизуник Христина, Шевчук Ганна, Чіхман Аня, Пилипович Наталя та Гуня Марія.

 1-а команда: " Свтло для світу"
 2-а команда "Божий промінчик". Капітаном була Кузишен Аня. В її команді були такі учасники: Прокопів Оля, Яєчник Люда, Керницька Надя, Малашняк Златослава, Іванух Зоряна та Шимонюк Марія.
3-я команда "Віра, Надія, Любов". Капітаном команди була Федько Катерина. А учасники у  її команді були такі: Шпуняр Віра, Розумна Марія, Йосипів Наталя, Яремкевич Любов, Марія Федорович та Киселюк Рокслана.
Жеребкування
   Були три етапи у грі. Відповідно перший етап оцінювався в 1 бал, другий - у 2 бали, а третій - у 3.  Також відбувалася музична пауза, яка оцінювалася в 1 бал.

   Питання вражали своєю цікавістю і складністю. Серед них були два запитання, на які ніхто не знав відповідей, навіть судді!!! Це були такі запитання: "Хто був першим анастазіологом і без хірургічного втручання? " і  " Як з єврейської перекладається слово "Біблія" ?" 
   І на сам кінець п.Люба оголосила переможців. Отож, ТРЕТЄ місце посіла команда "Божий промінчик", яка здобула лиш 5 балів !!!  До ДРУГОГО місця "докарапкалась"  команда " Світло для світу", яка мала 17 балів.  І в запеклій боротьбі посіла ПЕРШЕ  місце  команда "Віра, Надія, Любов", яка свіжим розумом, чистим серцем здобуває 21 бал.

 3 команда "Віра, Надія, Любов"

   " Цей час, який ми присвятили грі " Що?Де ? Коли? Згадаймо Святе Письмо", залишив глибокий слід у наших серцях. Усі весело провели час, відновили у своїй пам'яті призабуті сторінки Біблії і зробили кілька фотографій на пам'ятку", - згадує одна учениця.  І після того як п.Люба оголосила результати гри, п. Анна усім подякувала, а особливо  Христині Зембіцькій.
                                                                            (працювала над статтею Любов Яремкевич)

Немає коментарів:

Дописати коментар