вівторок, 28 лютого 2012 р.

все той же лютий


ЛЮТИЙ
Лютий був насичений подіями, особливо його друга половина. До колегіанток несподівано навідалися журналісти газети " Божий сіяч" .
Попитавши трохи зніяковілих дівчат, вони поїхали і ,напевно, написали цікаву статтю. Але на цьому несподіванки не закінчилися, того ж дня в колегіум зазирнув професор Юрій Підлісний УКУ(Український католицький університет). І дівчата мали змогу почути детальну інформацію про навчання в УКУ. Здивовані такою кількістю нових обличь колегіантки провели професора. Як не дивно, та цей несподіваний" день відкритих дверей" і не думав закінчуватися! Наступного дня колегіум радо вітав отця Віталія з сестрами-монахинями. Провівши детальний інструктаж щодо посту та прощення, вони "відкланялися". Вечір, що прийшов на зміну жвавому дню, видався на диво спокійним. Але, як виявилося, " день відкритих дверей" ,несподівано розтягнувшись на три, ще не закінчився!
І наступного дня до колегіуму "Знамення" завітали вчорашні сестри монахині, які виявили бажання ретельніше познайомитися з колегіантками. Провівши час за цікавою і в деякій мірі консультативною розмовою, адже дівчата дізналися багато цікавого про життя в монастирі та дещо захоплююче про покликання,колегіантки сестер відпускати не хотіли і з великою надією на повторний візит попрощалися. На цьому закінчився " день відкритих дверей" в колегіумі "Знамення" + фото))))(майже незалежний кореспондент Ковальчук Трояна)))


професор із УКУ  та ми





Немає коментарів:

Дописати коментар