середу, 12 квітня 2017 р.

День відкритих дверей у «Знаменні»

У суботу, 8 квітня, у колегіумі для дівчат «Знамення» відбувся День відкритих дверей. Наша колегіальна родина радо зустрічала гостей – батьків та учениць 9 класу, які мріють навчатись у Зарваниці під покровом Пресвятої Богородиці та з перших уст дізнатися про особливості цьогорічної вступної кампанії. Зустріч розпочалася об 11.00 спільною молитвою в каплиці колегіуму. 
    В.о.директора  п.Люба Білінська відкрила офіційну частину заходу: ознайомила присутніх із роботою закладу, зокрема з  умовами, перевагами навчання та проживання тут, освітніми можливостями. Гості також отримали індивідуальну консультацію, спілкувалися з педагогічним колективом та ученицями, переглянули слайди з колегіального життя і, щонайважливіше, відчули тутешню благодатну, родинну атмосферу. Колегіантки охоче ділилися враженнями та власним досвідом навчання у «Знаменні».    
    Двері колегіуму завжди відчинені для всіх охочих, адже ми дуже раді знайомству з майбутніми колегіантками. Тож не пропусти унікальну можливість провести два неймовірно цікавих, захопливих роки у Зарвниці. Приєднуйся до дружньої колегіальної родини «Знамення». Чекаємо саме на Тебе! До зустрічі!





1 коментар:

  1. Play Slots for Real Money with no deposit
    The 나주 출장마사지 real money online slots 창원 출장안마 machines come in 보령 출장안마 a variety of color schemes, from the high-quality 문경 출장샵 ones to the low-end ones. They pay 순천 출장마사지 out on a variety of

    ВідповістиВидалити