пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Перше вересня 
Розпочався наш день Божественною Літургією у церкві Пресвятої Тройці та Покрови Пресвятої Богородиці. Після Літургії розпочався перший урок "З Україною в серці: до 25-річчя незалежності", де ми згадали тернистий шлях нашої держави до незалежності.
Також до нас з візитом завітала п. Ліліан Боллартс - керівника благодійної організації "Проект "Едегем-Україна", м.Едегем (Бельгія), яка уже впродовж 23 роікв допомагає найбільш незахищеним категоріям населення у нашій державі. Цього року п. Ліліан приїхала в Україну у складі групи для вивчення можливостей наданя паліативної та госпісної опіки у нашому регіоні, підтримки таких ініціатив.
Колегіантки радо зустріли дорогу гостю, щиро дякували за підтримку й допомогу українцям у нелегкий час, подарували їй зроблений власноруч солодкий букет та побажали Божої опіки й допомоги у її праці.
П Лілан звернулася до дівчат, привітавши їх з початком нового навчального року, побажала натхнення для успішної, наполегливої праці, аби, здобути грунтовні знання, вони могли послужити на благо рідної держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар