пʼятницю, 31 липня 2015 р.




 Літня англомовна школа

 
                                                                      Найбільша розкіш - це радість людського спілкування
                                                                                                                      А.де Сент-Екзюпері




У неділю, 26 липня 2015 р.Б., в Музейно-меморіяльному комплексі ім. Патріярха Йосифа Сліпого у Заздрості на Теребовлянщині відбулось відкриття благодійної літньої школи англійської мови. Проєкт, організатором та головним спонсором якого є Релігійне Товариство українців католиків «Свята Софія», США (ТСС А), створено для дітей з родин учасників АТО, дітей-сиріт та семінаристів Тернопільської духовної семінарії. Захід відбувається з благословення Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка.
З великою радістю участь у діяльності цієї школи як волонтери беруть і учениці колегіуму-інтернату "Знамення", допомагаючи дітям  порозумітися англійською мовою та вдосконалюючи свої комунікативні навички й уміння.
Протягом трьох тижнів 18 учасників програми віком від 15 до 20 років з Тернопільської, Донецької, Херсонської, Львівської та Рівненської областей вивчатимуть англійську мову у трьох різнорівневих групах. Лекції вестимуть кваліфіковані викладачі-волонтери зі Сполучених Штатів Америки. Передбачено багатопланові заняття з граматики, розмовної мови, читання, розуміння зі слуху, майстерності писання. Навчання складатиметься із двох ранішніх та одного пополудневого блоків. Вечірні заняття включають перегляд та обговорення кінофільмів, караоке та класи з американської кухні. Начальний процес йтиме не лише за традиційним методом підручника, але й передбачено ігрові та мультимедійні методи із застосуванням новітніх технологій. Учасники програми матимуть неповторну нагоду спілкуватися живою англійською мовою, пізнати американську історію, культуру й традиції. Метою організаторів є не тільки створити повноцінне англомовне середовище для молоді, але й подбати про духовний розвиток учнів. Відтак, протягом дня слухачі відмовлятимуть вервицю, Хресну Дорогу, а також відбудуть прощу до Зарваницької Матері Божої. Недільні Божественні літургії для учасників школи служитимуться англійською мовою. Передбачено екскурсії Подільським краєм.

А вже у четвер, 30 липня 2015 р.Б., благодійну літню школу англійської мови відвідав Преосвященний Михаїл Бубній, екзарх Одесько-Кримський.
Бажаємо учасникам успіхів та радості від спільного перебування й вивчення англійської мови, а колегіанткам - також удосконалювати свої знання.



Немає коментарів:

Дописати коментар