суботу, 11 квітня 2015 р.

Незабутнє 4 квітня
Переддень Вербної неділі зустрів колегіанток насиченою програмою, про яку вони згадуватимуть ще не один місяць.
Першою подією, що залишила слід у пам’яті колегіуму про цей день, 4 квітня 2015 року, стали відвідини пані Віти. Вона провела дівчатам справді цікавий та насичений майстер-клас, який стосувався розпису української писанки, шкрябанки та мальованки. Дізнавшись всю суть роботи через фото-презентацію, дівчата відразу захопились бажанням випробувати нові теоретичні навички на практиці. Озброївшись писачками, воском, яйцями та барвниками, юні майстрині створили свої перші шедеври, якими може пишатись кожна.
Але це стало не останнім сюрпризом для дівчат, оскільки в честь дня відкритих дверей у колегіумі-інтернаті «Знамення», навчальний заклад відвідали гості з каналу Тернопільського телебачення «TV-4». Колегіантки з радістю дали інтерв’ю про неділю прощення, поїздку за кордон на канікулах, реколекційний день з о. Йосафатом Савраном, допомогу солдатам в АТО та багато іншого. Журналістка, пані Руслана, тепло поспілкувалась з ученицями та вчителями, тому гнітючій атмосфері місця не знайшлося.
Завершенням такого активного і насиченого дня стало заплітання дівчатами вербових галузок, які перепліталися з барвінком та кольоровими стрічками, на яких майоріли різнобарвні побажання. 


















Немає коментарів:

Дописати коментар