суботу, 5 травня 2012 р.

НОВИЙ ДЕНЬ

клас



Минули триденні канікули. Колегіанточки назад повернулися до другого рідного дому, до Зарваниці. Більшість приїхала вчора, а решта - сьогодні.

3 травня 2012 року один з найважливіших днів у житті наших одинадцятикласників. Виникає питання: чому? А все просто. У них завтра екзамен з української мови. Ми їх підтримуємо і молимось у їхньому наміренні.  Крім того, що в 11-класниць екзамени, 5 травня 2012 року відбудеться 10 ювілейна проща католицьких шкіл. І ми будемо брати в ній участь. Деякі дівчата готували танець під пісню «Це край, де я родилась і живу…»  і пантоміму на релігійну тематику: про те, як в душі кожної людини борються добро і зло, і тільки від нас залежить, який шлях у житті вибрати. Про виступ ми вам розповімо пізніше.

А зараз відійдемо від вищезгаданих тем і перейдемо до наступної: про те, як ми провели другу половину дня. Опісля уроків усі готувались до відвідин майбутніх гостей із різних католицьких шкіл. Наш «тато» скосив траву на шкільному подвірї, і ми з віниками і граблями прибирали територію. Особлива подяка п.Любі (заучу нашої школи). Незважаючи на свою посаду, вона не посоромилася взяти у свої руки мітлу і допомогти десятикласницям прибирати територію. Коли ми прибирали територію, то одинадцятикласниці готувались до екзамену і ще встигли зробити ідеальну чистоту у своєму класі. Опісля прибирання деякі дівчата пішли співати і водночас молитись вечірню і молебень до Божої Матері, решта бажаючих пішли на купіль. Щодо купелі: чудодійна вода, як завжди, робить чудеса. Сьогодні там відбулося очищення від злих духів у деяких паломників.

О 20.00 у нас відбулася конференція, яку провів о. Петро. Він нам показав два відеозаписи. Перше - це «Я служыл сатане», а другий - « Чи ти справжній християнин?». У перерві між ними отець пообіцяв на наступний раз принести фільм « Що б зробив Ісус?» В кінці конференції ми помолились молитву «Христос воскрес із мертвих…»

Ось так минув перший день після канікул у нашому щоденному колегіальному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар