понеділок, 25 квітня 2016 р.

Друзі з Польщі

Уже третій рік поспіль колегіум «Знамення» відвідує одну із європейських шкіл-партнерів - Кулінарно-готельний технікум імені бл.Марцеліни Даровської, яким опікуються сестри Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії.
Ось і настала черга  Зарваниці приймати гостей з-закордону. Тож у Квітну неділю сестри-непорочниці, вчителі та студентки Кулінарно-готельного технікуму завітали у колегіум «Знамення» і розділили з нами радість цього свята. Польські прочани оглянули навчальний заклад, познайомилися з матеріально-технічним забезпеченням закладу, його особливостями, поспілкувалися із вчителями та вихованками закладу. Кожен з присутніх отримав невеличкі подарунки на згадку про чудотворне місце:  книжку про Зарваницю польською мовою, іконку Зарваницької Божої Матері та пляшку джерельної води.
Цей навчальний заклад є дуже близьким нам по духу. Адже ми маємо спільну і важливу мету – забезпечити цілісну систему виховання і розвитку учениць, засновану на християнських цінностях. Одна із наших гостей закликала дівчат берегти і відстоювати у сучасному світі засади, які вони здобувають у «Знаменні».
Сподіваємося, що наша співпраця триватиме надалі і приноситиме корисні плоди. З нетерпінням чекатимемо нової зустрічі з нашими польськими друзями. Ласкаво просимо у «Знамення»!






Немає коментарів:

Дописати коментар