неділю, 25 грудня 2016 р.

Різдвяні зустрічі у колегіумі «Знамення»



Передостанній тиждень грудня цього року виявився насиченим на приємні події у колегіумі «Знамення». 22 грудня ми відзначали свято Зачаття Анною Пресвятої Богородиці та вітали колишню директорку закладу, а тепер – в.о. начальника управління освіти і науки облдержадміністрації п. Ганну Зварич з ювілеєм.
Наступного дня духовну обнову для нас проводив о. Михайло Пастух, тож це стало черговим приводом вдячності за благословенні миті роздумів та молитви, наближення до Бога та ближнього.
У суботу, 24 грудня, коли Католицька Церква відзначає переддень Різдва Христового, у колегіумі зібралися батьки вихованок на традиційні Різдвяні зустрічі. Початком їх стала спільна молитва до Богородиці – прохання допомоги Божої для доброго проведення заходу та подяка за час навчання у першому семестрі. Із духовною наукою до присутніх звернувся о.Зіновій Пахолок. 
Свято продовжило вертепне дійство, що торкалося і сучасних українських реалій. Його підготували учениці 11 класу разом із класними керівниками: М. Дублик та Н. Мельник. Спільні колядки українською, польською, англійською мовами творили радісну атмосферу трепетного очікування приходу у цей світ Месії, що визволяє людину з рабства гріха та возвеличує у гідності дитини Божої.
Особливо приємним було те, що участь у Різдвяних зустрічах узяли цілі сімї колегіанток, що надало родинного характеру цьому дійству. 

Щиро зичимо усім доброї підготовки до Різдва та гарного початку Нового року!    









Немає коментарів:

Дописати коментар