суботу, 13 вересня 2014 р.

Допомога
Сьогодні, 13 вересня 2014 р.Б., у Зарваниці відбулась проща медичних працівників, і звичайно, колегіантки прийняли активну участь.

Божественна Літургія





Напуваємо і годуємо прочан










пʼятницю, 5 вересня 2014 р.

Перший урок «Україна – єдина країна»

Служба Божа за упокій героїв Майдану і загиблих за волю України.





 ОТЧЕ НАШ

ПАНАХИДА



УРОК














 Колегіантки з різних куточків України, розповідають про Революцію гідності у своєму  місті.
Киянка Валерія
 Оля з Миколаєва
 Софія з Донецька
 Іванка з Дубно


 Сердечка-побажання військовим у зону АТО
 На закінчення - банси







Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна -- це ми!
Благослови нас, Божа Мати
Святковою Божественною Літургією у храмі Пресвятої Євхаристії розпочалися урочистості з нагоди початку нового навчального року  в колегіумі «Знамення» с. Зарваниця.
Передувала цьому піша проща «Стежками Патріарха» із родинного села Йосипа Сліпого – Заздрості. Колегіантки спільно з педагогами, директором п. Ганною Зварич молилися за мир та спокій в Україні, добрий початок навчального року, за тих, хто через війну не сяде за парти Першого вересня. Пішу прощу привітав архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський кир Василій Семенюк і подякував колегіанткам за живий приклад свідчення віри і любові до Бога і Пресвятої Богородиці.







 Свято початку навчального року зібрало багатьох гостей у колегіумі «Знамення». Батьки, рідні, друзі учениць щиро вітали їх, бажали Божого благословення, добра та успішного шляху до здобування знань.



 Почесним гостем свята був директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Л. Л. Крупа. Звертаючись до дівчат, він зазначив, що зараз наша держава бореться, відстоює свою незалежність. Українську землю, так щедро, як жодну іншу скроплену кровю,  не завоювати жодним ворогам. Україна завдячує своїм існуванням ласці Божій та українським жінкам, дівчатам, які вміють залишатися вірними своєму покликанню. Л. Л. Крупа побажав дівчатам стійкості, відданості Україні та успішного навчання у закладі, що розташований у такому відомому чудотворному місці.
  З побажаннями радості від життя, миру та любові звернувся до усіх присутніх батько одинадцятикласниці о. Ростислав Муховський.









Лейтмотивом свята була любов до України та прохання до Бога, Пресвятої Богородиці про мир на нашій багатостраждальній землі.
Закінчилися урочистості спільною трапезою.