понеділок, 7 квітня 2014 р.

День закладу «Знамення»
У величне Богородичне свято Благовіщення колегіум для дівчат «Знамення» відзначає день закладу. Розпочалися урочистості Божественною Літургією.

 На святкування завітали почесні гості:  голова Тернопільської обласної ради – п. Василь Хомінець, який також ознайомився з матеріально-технічною базою колегіуму, п. Оксана Піхурко – в. о. директора департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА.


Колегіантки передавали значимість і величність свята сценкою «Благовіщення Пресвятої Богородиці», прославляли Богоматір у поезіях та піснях.



Із вітальним словом до вихованок і працівників закладу звернулися гості. Зокрема, п. Василь Хомінець зазначив, що, часто відвідуючи  Зарваницю, вперше  завітав у колегіум та був приємно вражений побаченим.  Він акцентував увагу на важливості знань, цитуючи Т.Г.Шевченка «учітеся, брати мої…», а також на вихованні молодого покоління на одвічних християнських цінностях.
П. Оксана Піхурко привітала усіх присутніх зі святом Благовіщення та днем закладу. Вручила грамоти департаменту освіти і науки і відзначила якісні позитивні зміни в розвитку закладу.

Директор колегіуму «Знамення», п. Анна Зварич, у своєму слові підкреслила важливість прикладу Богородиці, її чеснот: смирення, тихості, лагідності, служіння іншим у вихованні дівчат.

Колегіантки завершили свій виступ піснею «Молитва за Україну».

Немає коментарів:

Дописати коментар