середу, 19 березня 2014 р.



День духовної віднови у колегіумі «Знамення»
У колегіумі-інтернаті «Знамення» хорошою традицією є проведення Дня духовної віднови у часі Великого посту, щоб уся спільнота закладу змогла роздумати над своїм духовним життям, «примиритися» з Богом, зі своїми ближніми і гідно приготуватися до зустрічі з воскреслим Господом.
Цьогоріч День духовної віднови розпочався ще 18 березня у другій половині дня. Після обіду у нас була Вечірня і перша наука з отцем-духівником Зеновієм, який розповідав нам про важливість і необхідність уміння прощати. 





  Потім  колегіантки мали можливість молитися приватно, читати Святе Письмо або твори святих отців.

Зранку 19 березня у церкві Пресвятої Євхаристії  ми брали участь у Божественній Літургії, після якої у нас була друга науки з отцем. Далі ми молилися вервицю і мали цікаву науку з о. Петром. Він розповідав про шляхи, якими може потрапити у нашу душу зло. 

Учениці 10 класу підготували Хресну дорогу, на якій усі присутні змогли пройти з Ісусом його важку дорогу на Голгофу, дорогу до нашого спасіння. 




День духовної віднови завершився четвертою, останньою, наукою і молитвою, в якій ми доручали своє життя, кожну його хвилину Господу.

Немає коментарів:

Дописати коментар