вівторок, 24 липня 2012 р.

Завершення табору

     І ось 20 липня 2012 року Божого закінчив свою роботу англомовний табір у колегіумі-інтернаті "Знамення". На жаль, всім 11 класницям приїхати не вдалось. Однак ті дівчата, що приїхали весело і цікаво провели час.
    У нас була дуже насичена програма. Якщо коротко описати розклад нашого дня, то приблизно він був такий:
- о 7.30 год. підйом;
-о 7.45 год. ранкова руханка;
-о 8.15 год. вихід до собору;
-о 8.30 год. ранкові молитви, Божественна Літургія;
-о 10.00 год. сніданок;
-о 10.30 год заняття із англійської мови;
-о 12.30 год. банси, ігри;
-о 13.30 год. заняття із англійської;
- о 14.30 год. вільний час, чергові чергують у трапезній;
-о 15.00 год. обід;
-о 15.30 год. вільний час;
- о 16.00 год. робота у групах;
- о 19.00 год. вечеря;
-о 20.00 год. роздуми над тезою дня;
- о 22.00 год. молитва;
- 23.30 год. сон (тиша).
          Ось так проходив наш кожний день. За два тижні, проведені у таборі, ми також ходили на вечірню, хресну дорогу, молились акафіст до Зарваницької Матері Божої, різноманітні ігри, караоке, їздили у Язлівець, Нирків на Джуринський водоспад та у Теребовлю.           
        Хочеться також відзначити, що на таборі ми не тільки відпочивали, розважалися, і навіть не тільки вчили англійську мову. Велику частину програми табору займали духовні науки, різноманітні форми розважання над Святим Письмом. А ще ми  проводили акцію "За життя", що була спрямована проти абортів. Також нам дуже сподобалася зустріч з о.Петром. Він продемонстрував повчальне відео передачі "Поспілкуймося", в якій порушувалося дуже актуальна серед молоді проблема - проблема дошлюбної чистоти.
        20 липня  відбулося офіційне закриття табору. На ньому аніматори та всі активні учасники отримали винагороди. Особливу подяку було виголошено п.Риті Дрісен, яка вчила дівчат англійської мови і подарувала школі кольорові словники. Їй  ми у відповідь подарували книгу про визначні і мальовничі місця Тернопільщьни англійською  і українською мовами, вишиванку і заспівали пісню " Два кольори".
        Ось так  непомітно пролетіли два тижні нашого улюбленого англомовного табору.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар