вівторок, 24 липня 2012 р.

Проща у житті колегіанток

        Колегіантки взяли активну участь у Всеукраїнській та молодіжній прощі, яка була важливою в духовному плані й мала пізнавальний характер, адже присвячена вона була 120-й річниці від дня народження Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого і тематиці Святих Тайн. А також тут було організовано Єдиний молодіжний простір УГКЦ, який повинен допомогти молодій людині ідентифікувати себе як християнина та змінювати світ через поширення християнських цінностей. Його організувала Комісія УГКЦ у справах молоді. 
        В суботу вони зустрічали Патріарха, демонструючи прочанам сценку "Добро і зло". Звичайно, учениці відвідали і інші заходи, передбачені Прощею, були на вечірній, Літургії, поході зі свічками, молебні та концерті на Співочому полі. 
          В неділю, незважаючи на сильний дощ, взяли участь у Архиєрейській Службі, на якій співслужили  блаженнійший Святослав Шевчук, глава УГКЦ, високопреосвященний архієпископ Мелхітської греко-католицької церкви Еліас Шакур та преосвященний єпископ-ординарій Кишинівської єпархії Республіки Молдова Антон Коша. Вперше взяв участь у паломництві нунцій Папи Римського, шеф Ватиканської дипломатичної місії в Україні архієпископ Томас Галліксон. 
           А потім учениці разом із іншими волонтерами прибирали Зарваницю. 

Немає коментарів:

Дописати коментар