середу, 11 квітня 2012 р.

"День довкілля"

до прибирання
  6 квітня 2012 року в Марійському  Духовному Центрі "Зарваниця" , а саме в колегіумі-інтернаті "Знамення" після того, як колегіанточки вирішили відпочити від плетіння писанок і прикрашання вербних гілок, ми почули новину, яка нас дуже сильно розвеселила. Деякі дівчата повинні прибирати територію. Виявляється цей день є "Днем довкілля". Звісно, не обійшлось без емоцій.
   Після обіду втомлені дівчата пішли прибирати ділянку, адже вони так про це "мріяли". Чого ми тільки там не знаходили. Деяких аж нудидо!!! А найприкрішим було те, що це сміття з'являється завдяки паломникам, які ідуть до Зарваниці молитися, та завдяки місцевим мешканцям!!!!!
    Ми, звісно, позбирали сміття в мішки, а брати-семінаристи з нещасливими обличчями його вже вивезли. Ви матемете змогу подивитися, які були повні мішки і як було засмічене деревце, що знаходиться біля проїзної частини. Також хотілось би нагадати, що нищити природу - це зовсім не по-християнськи.
    Отож через дві години ми повернулися зовсім втомлені, що одразу, помившись, полягали спати.

після прибирання
    Дорогі прочани!!! Якщо ви ідете до чудотворного місця молитись, після того, як повертаєтеся додому, не залишайте після себе СМІТТЯ!!!!!!
                                                                 З повагою ті, що прибирали!
мішки, що ми зібрали, і то ще не всі!!!
   

Немає коментарів:

Дописати коментар